0 0
Chlupaté plněné řízky

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g vepřové maso
4-5 ks žampiony
300 g sýr Eidam
1ks střední cibule
petrželová nať
majoránka
Provensálské koření
sůl
pepř
hl. mouka
vejce
5 ks brambory

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chlupaté plněné řízky

  • 1 hodina 20 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Vepřové řízky umyjeme, osolíme, opepříme, nařízneme a naklepeme ze všech stran.
  2. Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi dozlatova. Přidáme žampiony a chvíli dusíme. Nakonec přidáme bylinky a nastrouhaný sýr.
  3. Maso naplníme směsí.
  4. Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich vodu, vajíčko rozšleháme, do další misky dáme hladkou mouku a začneme obalovat. Nejdříve v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhaných bramborách.
  5. Smažíme na oleji dozlatova.

Steps

1
Done
5 min.

Vepřové řízky umyjeme, osolíme, opepříme, nařízneme a naklepeme ze všech stran.

2
Done
20 min.

Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi dozlatova. Přidáme žampiony a chvíli dusíme. Nakonec přidáme bylinky a nastrouhaný sýr.

3
Done
10 min.

Maso naplníme směsí.

4
Done
15 min.

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich vodu, vajíčko rozšleháme, do další misky dáme hladkou mouku a začneme obalovat. Nejdříve v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhaných bramborách.

5
Done
20 min.

Smažíme na oleji dozlatova.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kuře na ananasu
next
Chilli con carne
previous
Kuře na ananasu
next
Chilli con carne

Add Your Comment