Ingredients
-
500 - 600 g vepřové maso
-
1 ks klobása (myslivecká)
-
1 ks červená paprika
-
hrst mražená kukuřice
-
hrst mražený hrášek
-
1 velká cibule
-
5 - 6 brambory
-
hl.mouka
-
mléko
-
olej
-
solamyl
-
oregano
-
bazalka
-
kari koření
-
worcestrová omáčka
-
sojová omáčka
-
sůl
-
pepř
Directions
Vepřová směs:
- Na pánev si nakrájíme cibulku a necháme zesklovatět.
- Přidáme nakrájenou klobásu (my jsme použili mysliveckou) a opečeme.
- Přisypeme červenou papriku a nakonec přidáme kousky vepřového masa.
- Nakonec přidáme mražený hrášek a kukuřici. Osolíme, opepříme, okořeníme oreganem, bazalkou, kari kořením, kápneme pár kapek worcestrové omáčky a pár kapek sojové.
- Podlijeme vodou a až je maso měkké zahustíme solamylem rozpuštěným v malém množství vody.
Bramboráky:
- Nastrouháme si brambory na jemném struhadle a slijeme přebytečnou vodu.
- Přysypeme mouku a mléko tak, aby vzniklo tekutější těsto.
- Naběračkou rozlijeme těsto na pánev s rozpáleným olejem a smažíme po obou stranách dozlatova.
- Bramborák naplníme vepřovou směsí, přeložíme na půl a posypeme zeleninou.
Steps
1
Done
5 min.
|
Vepřová směs: |
2
Done
2 min.
|
Přidáme nakrájenou klobásu (my jsme použili mysliveckou) a opečeme. |
3
Done
5 min.
|
|
4
Done
5 min.
|
|
5
Done
30 min.
|
|
6
Done
6 min.
|
Bramboráky: |
7
Done
2 min.
|
|
8
Done
5 min.
|
|
9
Done
5 min.
|