Ingredients
-
500 g vepřové maso
-
2 ks rajčatový protlak
-
kečup
-
hl. mouka
-
máslo
-
pepř
-
sůl
-
2 ks bobkový list
-
3 ks Nové koření
-
skořice
-
cukr moučka
-
olej
-
voda
Directions
- Maso umyjeme a nakrájíme na plátky.
- Osolíme, opepříme, naklepeme a nakrojíme okraje. Z obou stran osmahneme, aby se nám maso zatáhlo a odstavíme.
- V hrnci si připravíme jíšku z másla a hladké mouky.
- Přidáme rajčatový protlak, do něj hodíme bobkový list a nové koření a zalijeme trochou vody.
- Plátky masa vhodíme do vody a dáme vařit.
- Omáčku můžeme dochutit trochou kečupu, skořicí a osladíme cukrem. Nakonec přidáme vodu na požadované množství omáčky, přihodíme plátky masa a vaříme do měkka.
- Nakonec maso vyjmeme a omáčku přecedíme přes sítko, abychom se zbavily koření.
- Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.
Steps
1
Done
5
|
|
2
Done
10
|
|
3
Done
5
|
|
4
Done
2
|
|
5
Done
10
|
|
6
Done
15
|
|
7
Done
5
|
|
8
Done
|