0 0
Rajská omáčka s vepřovým masem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rajská omáčka s vepřovým masem

  • 52 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Maso umyjeme a nakrájíme na plátky.
  2. Osolíme, opepříme, naklepeme a nakrojíme okraje. Z obou stran osmahneme, aby se nám maso zatáhlo a odstavíme.
  3. V hrnci si připravíme jíšku z másla a hladké mouky.
  4. Přidáme rajčatový protlak, do něj hodíme bobkový list a nové koření a zalijeme trochou vody.
  5. Plátky masa vhodíme do vody a dáme vařit.
  6. Omáčku můžeme dochutit trochou kečupu, skořicí a osladíme cukrem. Nakonec přidáme vodu na požadované množství omáčky, přihodíme plátky masa a vaříme do měkka.
  7. Nakonec maso vyjmeme a omáčku přecedíme přes sítko, abychom se zbavily koření.
  8. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Steps

1
Done
5

Maso umyjeme a nakrájíme na plátky.

2
Done
10

Osolíme, opepříme, naklepeme a nakrojíme okraje. Z obou stran osmahneme, aby se nám maso zatáhlo a odstavíme.

3
Done
5

V hrnci si připravíme jíšku z másla a hladké mouky.

4
Done
2

Přidáme rajčatový protlak, do něj hodíme bobkový list a nové koření a zalijeme trochou vody.

5
Done
10

Plátky masa vhodíme do vody a dáme vařit.

6
Done
15

Omáčku můžeme dochutit trochou kečupu, skořicí a osladíme cukrem. Nakonec přidáme vodu na požadované množství omáčky, přihodíme plátky masa a vaříme do měkka.

7
Done
5

Nakonec maso vyjmeme a omáčku přecedíme přes sítko, abychom se zbavily koření.

8
Done

Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Sekaná plněná žampionovou nádivkou
next
Svíčková na smetaně
previous
Sekaná plněná žampionovou nádivkou
next
Svíčková na smetaně

Add Your Comment