Ingredients
-
500 g kuřecí játra
-
200 g jablka
-
3 lžíce med
-
250 ml červené polosladké víno
-
šalvěj
-
tymián
-
rozmarýn
-
máslo
Directions
- Na pánvi rozehřejeme máslo.
- Přidáme na kousky nakrájená jablka i se slupkou a restujeme do zhnědnutí.
- Mezi tím si omyjeme játra a nakrájíme na menší kousky a pak posypeme šalvějí.
- Až máme jablka orestovaná zalijeme polovinou vína, přidáme 3 lžíce medu a přisypeme játra. Počkáme, až se játra zatáhnou a ochutíme tymiánem a rozmarýnem, přidáme ještě trochu šalvěje a dolijeme zbytkem vína.
- Necháme na plotně a vaříme dokud se nevyvaří víno na čtvrtinu.
- Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Steps
1
Done
2 min
|
|
2
Done
5 min
|
|
3
Done
10 min
|
|
4
Done
10 min
|
|
5
Done
20 min
|
|
6
Done
|