• Home
  • Ingredient: vepřové maso

Ingredient: vepřové maso

Chlupaté plněné řízky

Cooking Time: 1 hodina 20 minut
Vepřové řízky umyjeme, osolíme, opepříme, nařízneme a naklepeme ze všech stran. Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi dozlatova. Přidáme žampiony a chvíli dusíme. Nakonec přidáme bylinky a nastrouhaný sýr....

16.1.2020

Vepřové na hříbkách

Cooking Time: 1 hodina 10 minut
Jedlé houby jsou potravina s nízkou kalorickou hodnotou. Obsahují velké množství vitamínů a minerálů. Houby jako takové se dají sbírat...

Hornické řízky

Cooking Time: 56 minut
Řízky nakrojíme, osolíme, opepříme a naklepeme. Na troše oleje zprudka osmahneme z obou stran. A dáme stranou. Maso dáme do...

Vepřový pivní guláš

Cooking Time: 1hodina 10 min.
Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme na ozdobu nakonec. Přisypeme červenou papriku, promícháme a postupujeme rychle,...

22.5.2016