Ingredients
-
500 g vepřové maso
-
1 ks cibule
-
100 g mražená kukuřice
-
150 g mražené zelené fazolky
-
1 plechovka sterilovaný hrášek
-
2 různě barevné paprika
-
grilovací koření
-
červená paprika
-
majoránka
-
Provensálské koření
-
sůl
-
pepř
-
voda
Directions
- Maso umyjeme a okrájíme od tučného.
- Nakrájíme na středně velké kousky a dáme na plech.
- Posypeme grilovacím kořením, majoránkou a červenou paprikou. Můžeme přidat i provensálské koření.
- Podlijeme vodou, zasypemem nakrájenými paprikami, zelenou fazolkou, kukuřicí,sterilovaným hráškem a proužky cibule.
- Dáme péct na 180°C cca 40 minut dle vaší trouby.
- Můžeme podávat s baramborovou kaší.
Steps
1
Done
|
Krok 1 |
2
Done
|
Krok 2 |
3
Done
|
Krok 3 |
4
Done
|
Krok 4 |
5
Done
|
Krok 5 |
6
Done
|