Ingredient: cibule

Valašská kyselica

Doba vaření:1 hodina 12 minut
Zelí pokud je dlouhé nahrubo pokrájíme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou, přidáme bobkový list, kuličky celého pepře a dáme vařit. Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit. Osolíme a posypeme...

Lucie

5.10.2023

Bramboračka s cheddarem

Doba vaření:1hodina 8 minut
Slaninu nakrájíme na kostičky. Opečeme na sucho, sama pustí mastné. Vyjmeme a na výpeku spolu s máslem smažíme nadrobno nakrájenou...

Polévka Minestrone

Doba vaření:49 minut
Slaninu nakrájíme na kostičky, česnek jemně nasekáme a nasypeme na pánev s dvěmi lžícemi olivového oleje. Přidáme cibuli nakrájenou na...

Chilli con carne

Doba vaření:1 hodina 4 minuty
Papriku i cibuli nakrájíme na kostičky. Do rozžhaveného oleje na pánvičce vsypeme cibuli a cca 5 minut smažíme. Přidáme prolisovaný česnek, papriku, chilli, kmín a sladkou papriku. Přidáme mleté maso,...

Lucie

18.2.2020
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here