0 0
Vepřové nudličky v pivní omáčce

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

Adjust Servings:
600 g vepřová kýta
1 větší rajský protlak
cibule
2 ks mrkev
200 ml hovězí vývar
100 g mražené zelené fazolky
světlé pivo
sůl
pepř

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vepřové nudličky v pivní omáčce

  • 45 minut
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji zpudka opečeme.
  2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.
  3. Přimícháme rajský protlak, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a pod pokličkou chvíli dusíme.
  4. Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme spolu se zelenou fazolkou k masu. Dusíme do změknutí.
  5. Nakonec zalijeme pivem cca 2 dcl, ještě chvíli povaříme a zahustíme záklechtkou.
  6. Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Kroky:

1
hotovo
6 min.

Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji zpudka opečeme.

2
hotovo
3 min.

Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.

3
hotovo
16 min.

Přimícháme rajský protlak, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a pod pokličkou chvíli dusíme.

4
hotovo
15 min.

Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme spolu se zelenou fazolkou k masu. Dusíme do změknutí.

5
hotovo
5 min.

Nakonec zalijeme pivem cca 2 dcl, ještě chvíli povaříme a zahustíme záklechtkou.

6
hotovo

Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Květáková krémová polévka
další
Závitky z mletého masa v řepném listu
předchozí
Květáková krémová polévka
další
Závitky z mletého masa v řepném listu

Přidejte komentář