Suroviny
-
600 g vepřová kýta
-
1 větší rajský protlak
-
cibule
-
2 ks mrkev
-
200 ml hovězí vývar
-
100 g mražené zelené fazolky
-
světlé pivo
-
sůl
-
pepř
Instrukce
- Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji zpudka opečeme.
- Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přimícháme rajský protlak, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a pod pokličkou chvíli dusíme.
- Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme spolu se zelenou fazolkou k masu. Dusíme do změknutí.
- Nakonec zalijeme pivem cca 2 dcl, ještě chvíli povaříme a zahustíme záklechtkou.
- Podáváme s bramborami nebo s rýží.
Kroky:
1
hotovo
6 min.
|
|
2
hotovo
3 min.
|
|
3
hotovo
16 min.
|
|
4
hotovo
15 min.
|
|
5
hotovo
5 min.
|
|
6
hotovo
|