Ingredients
-
600 g vepřová kýta
-
1 větší rajský protlak
-
cibule
-
2 ks mrkev
-
200 ml hovězí vývar
-
100 g mražené zelené fazolky
-
světlé pivo
-
sůl
-
pepř
Directions
- Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji zpudka opečeme.
- Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přimícháme rajský protlak, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a pod pokličkou chvíli dusíme.
- Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme spolu se zelenou fazolkou k masu. Dusíme do změknutí.
- Nakonec zalijeme pivem cca 2 dcl, ještě chvíli povaříme a zahustíme záklechtkou.
- Podáváme s bramborami nebo s rýží.
Steps
1
Done
6 min.
|
|
2
Done
3 min.
|
|
3
Done
16 min.
|
|
4
Done
15 min.
|
|
5
Done
5 min.
|
|
6
Done
|