0 0
Vepřové nudličky v pivní omáčce

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 g vepřová kýta
1 větší rajský protlak
cibule
2 ks mrkev
200 ml hovězí vývar
100 g mražené zelené fazolky
světlé pivo
sůl
pepř

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vepřové nudličky v pivní omáčce

  • 45 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji zpudka opečeme.
  2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.
  3. Přimícháme rajský protlak, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a pod pokličkou chvíli dusíme.
  4. Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme spolu se zelenou fazolkou k masu. Dusíme do změknutí.
  5. Nakonec zalijeme pivem cca 2 dcl, ještě chvíli povaříme a zahustíme záklechtkou.
  6. Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Steps

1
Done
6 min.

Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji zpudka opečeme.

2
Done
3 min.

Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.

3
Done
16 min.

Přimícháme rajský protlak, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a pod pokličkou chvíli dusíme.

4
Done
15 min.

Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme spolu se zelenou fazolkou k masu. Dusíme do změknutí.

5
Done
5 min.

Nakonec zalijeme pivem cca 2 dcl, ještě chvíli povaříme a zahustíme záklechtkou.

6
Done

Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Květáková krémová polévka
next
Závitky z mletého masa v řepném listu
previous
Květáková krémová polévka
next
Závitky z mletého masa v řepném listu

Add Your Comment