Ingredient: sůl

Valašská kyselica

Doba vaření:1 hodina 12 minut
Zelí pokud je dlouhé nahrubo pokrájíme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou, přidáme bobkový list, kuličky celého pepře a dáme vařit. Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit. Osolíme a posypeme...

Lucie

5.10.2023

Bramboračka s cheddarem

Doba vaření:1hodina 8 minut
Slaninu nakrájíme na kostičky. Opečeme na sucho, sama pustí mastné. Vyjmeme a na výpeku spolu s máslem smažíme nadrobno nakrájenou...

Pletené koblížky

Doba vaření:2 hodiny 5 minut
Do vlažného mléka nasypeme sušené droždí, dvě lžíce cukru a metličkou promícháme. Zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě vzejít....

Polévka Minestrone

Doba vaření:49 minut
Slaninu nakrájíme na kostičky, česnek jemně nasekáme a nasypeme na pánev s dvěmi lžícemi olivového oleje. Přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, mrkev, fenykl, řapíkatý celer, snítky tymiánu a bobkový list...

Lucie

23.1.2021
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here