0 0
Tuňákový steak s brokolicovou kaší

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

Adjust Servings:
4 ks steak z tuňáka
1 celá brokolice
6 ks brambory
hrst hnědý sezam
hrst bílý sezam
10-15 dkg máslo
200 ml mléko
pepř
sůl

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tuňákový steak s brokolicovou kaší

  • 50 minut
  • porcí: 2
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Do osolené vody si dáme uvařit ružíčky brokolice a do druhého hrnce brambory.
  2. Tuňáka osolíme, opepříme a po stranách obalíme ve směsi smíchaného bílého a hnědého sezamu.
  3. Opékáme na grilovací pánvi, ne moc dlouho tak každou strranu cca 5 min.
  4. Uvařené brambory smícháme s brokolicí a vytvoříme tak zelenou kašovitou hmotu, pomocí kousku másla a teplého mléka.
  5. Podáváme s jakoukoli zeleninovou přílohou.

Kroky:

1
hotovo
5 min.

Do osolené vody si dáme uvařit ružíčky brokolice a do druhého hrnce brambory.

2
hotovo
5 min.

Tuňáka osolíme, opepříme a po stranách obalíme ve směsi smíchaného bílého a hnědého sezamu.

3
hotovo
15 min.

Opékáme na grilovací pánvi, ne moc dlouho tak každou strranu cca 5 min.

4
hotovo
25 min.

Uvařené brambory smícháme s brokolicí a vytvoříme tak zelenou kašovitou hmotu, pomocí kousku másla a teplého mléka.

5
hotovo

Podáváme s jakoukoli zeleninovou přílohou.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Losos s citrónovou omáčkou
další
Hovězí na divoko se šípkovou omáčkou a paifalským knedlíkem
předchozí
Losos s citrónovou omáčkou
další
Hovězí na divoko se šípkovou omáčkou a paifalským knedlíkem

Přidejte komentář