Suroviny
-
4 ks steak z tuňáka
-
1 celá brokolice
-
6 ks brambory
-
hrst hnědý sezam
-
hrst bílý sezam
-
10-15 dkg máslo
-
200 ml mléko
-
pepř
-
sůl
Instrukce
- Do osolené vody si dáme uvařit ružíčky brokolice a do druhého hrnce brambory.
- Tuňáka osolíme, opepříme a po stranách obalíme ve směsi smíchaného bílého a hnědého sezamu.
- Opékáme na grilovací pánvi, ne moc dlouho tak každou strranu cca 5 min.
- Uvařené brambory smícháme s brokolicí a vytvoříme tak zelenou kašovitou hmotu, pomocí kousku másla a teplého mléka.
- Podáváme s jakoukoli zeleninovou přílohou.
Kroky:
1
hotovo
5 min.
|
|
2
hotovo
5 min.
|
|
3
hotovo
15 min.
|
|
4
hotovo
25 min.
|
|
5
hotovo
|