Ingredients
-
1/2 střední bulvy celer
-
1 cibule
-
100 g žampiony
-
150 ml zakysaná smetana
-
olej
-
majoránka
-
pepř
-
sůl
-
1 PL cukr krupice
-
1PL hl.mouka
Directions
- Celer si oloupeme a nakrájíme na hranolky.
- Na rozpálené pánvi si necháme zesklovatět cibulku.
- Přisypeme celerové hranolky.
- Kloboučky žampionů oloupeme a nakrájíme na plátky.
- Až máme celerové hranolky osmažené dozlatova přisypeme žampióny, přidáme majoránku, sůl, pepř a cukr. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, do které jsme přimíchali PL hl. mouky. Ještě chvíli smažíme, aby se nám směs zahustila.
- Výtečná chuť. Podáváme s vařenými bramborami.
Steps
1
Done
2
|
|
2
Done
5
|
|
3
Done
2
|
|
4
Done
5
|
|
5
Done
6
|
|
6
Done
|