0 0
Špízy z vepřové panenky

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špízy z vepřové panenky

  • 1 hodina 7 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Maso dobře omyjeme pod vodou a nakrájíme na středně velké kostky.
  2. Nakrájíme si i žampiony na plátky.
  3. Dále si nakrájíme na kostky slaninu i červenou papriku.
  4. Nakonec klobásu na středně silná kolečka.
  5. Všechny tyto ingredience střídavě napichujeme na špíz a pokládáme do pečící mísy, kterou jsme zakáply olejem a trochou vody. Osolíme a opepříme.
  6. Z trošky oleje, nasekané petrželové nati, nasekaného libečku, česneku a grilovacího koření si připravíme marinádu.
  7. Touto marinádou potřeme špízy a dáme péct na 180°C nejdříve pod pokličkou a poté bez pokličky.
  8. Podáváme s rýži.

Steps

1
Done
5 min.

Maso dobře omyjeme pod vodou a nakrájíme na středně velké kostky.

2
Done
3 min.

Nakrájíme si i žampiony na plátky.

3
Done
5 min.

Dále si nakrájíme na kostky slaninu i červenou papriku.

4
Done
2 min.

Nakonec klobásu na středně silná kolečka.

5
Done
10 min.

Všechny tyto ingredience střídavě napichujeme na špíz a pokládáme do pečící mísy, kterou jsme zakáply olejem a trochou vody. Osolíme a opepříme.

6
Done
5 min.

Z trošky oleje, nasekané petrželové nati, nasekaného libečku, česneku a grilovacího koření si připravíme marinádu.

7
Done
37 min.

Touto marinádou potřeme špízy a dáme péct na 180°C nejdříve pod pokličkou a poté bez pokličky.

8
Done

Podáváme s rýži.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Chipsy z červené řepy
next
Jemná smetanová polévka se slaninou
previous
Chipsy z červené řepy
next
Jemná smetanová polévka se slaninou

Add Your Comment