• Home
  • Ingredient: petrželová nať

Ingredient: petrželová nať

Chlupaté plněné řízky

Cooking Time: 1 hodina 20 minut
Vepřové řízky umyjeme, osolíme, opepříme, nařízneme a naklepeme ze všech stran. Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na pánvi dozlatova. Přidáme žampiony a chvíli dusíme. Nakonec přidáme bylinky a nastrouhaný sýr....

16.1.2020

Dort z mletého masa

Cooking Time: 1 hodina 2 minuty
Nejdříve si vymažeme pečící dortovou mísu a vysypeme strouhankou. Mleté maso si vyklopíme do misky. Přidáme nasekanou zelenou petrželku a...

Bramborová hnízda

Cooking Time: 1 hodina 27 minut
Budeme potřebovat vetší brambory, které si vedle sebe poskládáme na plech s pečícím papírem. Pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a...

Polévka z řapíkatého celeru

Cooking Time: 43 minut
Nepatří řapíkatý celer do vašeho jídelníčku? Zkusme to změnit. Tato zdravá a chutná zelenina je populární hlavně v středomořské kuchyni a Americe.Do českých kuchyní se dostává velmi pomalými krůčky. Nicméně...

22.6.2018