Ingredients
-
menších 10 ks rajčata
-
100 g celer
-
100 g mrkev
-
cibule
-
petrželová nať
-
1/2 zeleninový vývar
-
200 g mozzarella
-
olej
-
pepř
-
sůl
Directions
- Celer očistíme a nakrájíme na středně velké kostky.
- Mrkev nakrájíme stejně.
- Rajčata dáme povařit do vody, aby se lépe svlékly ze slupky.
- Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na oleji.
- Přidáme mrkev a celer a pozvolna restujeme.
- Přidáme pokrájenou petrželovou nať a kousky oloupaných rajčat.
- Zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme 20 minut. Nakonec dochutíme pepřem a solí.
- Podáváme s mozzarellou ozdobené bazalkou.
Steps
1
Done
5 min.
|
|
2
Done
5 min.
|
|
3
Done
10 min.
|
|
4
Done
5 min.
|
|
5
Done
10 min.
|
|
6
Done
5 min.
|
|
7
Done
15 min.
|
|
8
Done
|