0 0
Kachní polévka s kapáním

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kachní polévka s kapáním

  • 43 minut
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Kořenovou zeleninu si umyjeme a očistíme.
  2. Dáme vařit spolu s kachními droby do osolené vody.
  3. Mezi tím, než se maso uvaří a zelenina změkne si v misce připravíme kapání. Vejce rozšleháme, osolíme a postupně přisypáváme mouku, až je těsto dostatečně husté. Nakonec přidáme strouhaný muškátový oříšek.
  4. Uvařenou zeleninu i maso nakrájíme a vrátíme do polévky. Dochutíme majoránkou, pepřem a kápneme pár kapek maggi.
  5. Přes síto s většími dírkami přecedíme těsto a necháme na pár minut převařit v polévce.

Kroky:

1
hotovo
3 min,

Kořenovou zeleninu si umyjeme a očistíme.

2
hotovo
25 min.

Dáme vařit spolu s kachními droby do osolené vody.

3
hotovo
5 min.

Mezi tím, než se maso uvaří a zelenina změkne si v misce připravíme kapání. Vejce rozšleháme, osolíme a postupně přisypáváme mouku, až je těsto dostatečně husté. Nakonec přidáme strouhaný muškátový oříšek.

4
hotovo
5 min.

Uvařenou zeleninu i maso nakrájíme a vrátíme do polévky. Dochutíme majoránkou, pepřem a kápneme pár kapek maggi.

5
hotovo
5 min.

Přes síto s většími dírkami přecedíme těsto a necháme na pár minut převařit v polévce.

6
hotovo

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Kuřecí játra v bylinkovém těstíčku
další
Smažené květákové rizolety
předchozí
Kuřecí játra v bylinkovém těstíčku
další
Smažené květákové rizolety

Přidejte komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here