0 0
Vepřový pivní guláš

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vepřový pivní guláš

  • 1hodina 10 min.
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme na ozdobu nakonec.
  2. Přisypeme červenou papriku, promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.
  3. Přidáme na kousky nakrájené maso, které ze všech stran opečeme.
  4. Na maso kápneme trochu kečupu a zalijeme vodou. Přidáme pár kapek černého piva, osolíme, opepříme a přidáme mletý kmín, mleté nové koření, worcestrovou omáčku a pár kapek sojové omáčky.
  5. V přikrytém hrnci vaříme dokud není maso měkké, pak guláš zahustíme jíškou, dochutíme majoránkou a odstavíme z plotny.
  6. Podáváme s knedlíkem a zdobíme kroužky cibule a jarní cibulkou.

Steps

1
Done
20

Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme na ozdobu nakonec.

2
Done
5

Přisypeme červenou papriku, promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.

3
Done
10

Přidáme na kousky nakrájené maso, které ze všech stran opečeme.

4
Done
5

Na maso kápneme trochu kečupu a zalijeme vodou. Přidáme pár kapek černého piva, osolíme, opepříme a přidáme mletý kmín, mleté nové koření, worcestrovou omáčku a pár kapek sojové omáčky.

5
Done
30

V přikrytém hrnci vaříme dokud není maso měkké, pak guláš zahustíme jíškou, dochutíme majoránkou a odstavíme z plotny.

6
Done

Podáváme s knedlíkem a zdobíme kroužky cibule a jarní cibulkou.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem
next
Lehké zapečené penne těstoviny
previous
Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem
next
Lehké zapečené penne těstoviny

Add Your Comment