Suroviny
-
500 g vepřové maso
-
2 cibule
-
sádlo
-
červená paprika
-
mletý kmín
-
mleté nové koření
-
1 lžíce worcestrová omáčka
-
1 lžíce sojová omáčka
-
2 dcl černé pivo
-
sůl
-
pepř
-
majoránka
-
hl. mouka
-
olej
-
jarní cibulka
Instrukce
- Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme na ozdobu nakonec.
- Přisypeme červenou papriku, promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.
- Přidáme na kousky nakrájené maso, které ze všech stran opečeme.
- Na maso kápneme trochu kečupu a zalijeme vodou. Přidáme pár kapek černého piva, osolíme, opepříme a přidáme mletý kmín, mleté nové koření, worcestrovou omáčku a pár kapek sojové omáčky.
- V přikrytém hrnci vaříme dokud není maso měkké, pak guláš zahustíme jíškou, dochutíme majoránkou a odstavíme z plotny.
- Podáváme s knedlíkem a zdobíme kroužky cibule a jarní cibulkou.
Kroky:
1
hotovo
20
|
|
2
hotovo
5
|
|
3
hotovo
10
|
|
4
hotovo
5
|
|
5
hotovo
30
|
|
6
hotovo
|