0 0
Vepřový pivní guláš

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vepřový pivní guláš

  • 1hodina 10 min.
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme na ozdobu nakonec.
  2. Přisypeme červenou papriku, promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.
  3. Přidáme na kousky nakrájené maso, které ze všech stran opečeme.
  4. Na maso kápneme trochu kečupu a zalijeme vodou. Přidáme pár kapek černého piva, osolíme, opepříme a přidáme mletý kmín, mleté nové koření, worcestrovou omáčku a pár kapek sojové omáčky.
  5. V přikrytém hrnci vaříme dokud není maso měkké, pak guláš zahustíme jíškou, dochutíme majoránkou a odstavíme z plotny.
  6. Podáváme s knedlíkem a zdobíme kroužky cibule a jarní cibulkou.

Kroky:

1
hotovo
20

Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme na ozdobu nakonec.

2
hotovo
5

Přisypeme červenou papriku, promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.

3
hotovo
10

Přidáme na kousky nakrájené maso, které ze všech stran opečeme.

4
hotovo
5

Na maso kápneme trochu kečupu a zalijeme vodou. Přidáme pár kapek černého piva, osolíme, opepříme a přidáme mletý kmín, mleté nové koření, worcestrovou omáčku a pár kapek sojové omáčky.

5
hotovo
30

V přikrytém hrnci vaříme dokud není maso měkké, pak guláš zahustíme jíškou, dochutíme majoránkou a odstavíme z plotny.

6
hotovo

Podáváme s knedlíkem a zdobíme kroužky cibule a jarní cibulkou.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem
další
Lehké zapečené penne těstoviny
předchozí
Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem
další
Lehké zapečené penne těstoviny

Přidejte komentář