Share Domácí rohlíky Cooking Time: 2 hodiny 25 minut Slané pečivo Nejdříve si připravíme těsto smícháním mouky, soli, sušeného droždí, sádla a vody. Všechny suroviny pořádně prohněteme buď strojem nebo ručně. Přikryjeme a necháme 90 minut kynout. Z těsta si nejprve... 18.3.2020 Like 1 Read More Comment
Share Jitrnice a jelita se zelím a bramborem Cooking Time: 1 hodina 26 minut Vepřové maso Jitrnice a jelita: Jitrnice a jelita, tak aby nám nepraskly můžeme připravit v troubě v pekáčku při teplotě 160°C –... Comment
Share Svíčková na smetaně Cooking Time: 2 hodiny 52 min Omáčky Z masa odkrájíme tučné a nožem vpichujeme do masa díry do kterých budeme vkládat nudličky ze špeku, které je nejlépe... Comment
Share Hovězí guláš Cooking Time: 1: 09 min Hovězí maso Nakrájíme si středně velkou cibuli nahrubo. V hrnci ji na sádle osmahneme dozlatova. Přidáme česnek a rajčatový protlak. Hovězí maso... Comment
Share Vepřový pivní guláš Cooking Time: 1hodina 10 min. Vepřové maso Na kousku rozpuštěného sádla osmažíme do hněda na jemno nakrájenou 1 cibuli, což potrvá tak 15 min. Druhou si necháme... Comment
Share Limonádová buchta Cooking Time: 41 Moučníky Těsto: 1 Odvážíme si 35 dkg moučkového cukru. 2. Přidáme tři žloutky. 3. Odměříme 10 lžic oleje. 4. Přilijeme 3 dcl sodovky... Comment