0 0
Hovězí guláš

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hovězí guláš

  • 1: 09 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Nakrájíme si středně velkou cibuli nahrubo.
  2. V hrnci ji na sádle osmahneme dozlatova.
  3. Přidáme česnek a rajčatový protlak.
  4. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a vložíme do hrnce.
  5. Zasypeme červenou paprikou, provensálským kořením, drceným kmínem a můžeme kápnout i pár kapek sojové omáčky.
  6. Až se maso zatáhne, podlijeme vývarem tak, aby bylo maso ze tří čtvrtin ponořené. Dusíme dokud nezměkne. Posypeme majoránkou, zahustíme jíškou a dochutíme dle chuti solí a pepřem.
  7. Podáváme s knedlíkem a zdobíme cibulí.

Steps

1
Done
5

Nakrájíme si středně velkou cibuli nahrubo.

2
Done
5

V hrnci ji na sádle osmahneme dozlatova.

3
Done
2

Přidáme česnek a rajčatový protlak.

4
Done
10

Hovězí maso nakrájíme na kostičky a vložíme do hrnce.

5
Done
2

Zasypeme červenou paprikou,provensálským kořením, drceným kmínem a můžeme kápnout i pár kapek sojové omáčky.

6
Done
45

Až se maso zatáhne, podlijeme vývarem tak, aby bylo maso ze tří čtvrtin ponořené. Dusíme dokud nezměkne. Posypeme majoránkou, zahustíme a dochutíme dle chuti solí a pepřem.

7
Done

Podáváme s knedlíkem a zdobíme cibulí.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Nákyp z brokolice se smetanou a sýrem
next
Tortilly s kuřecím masem
previous
Nákyp z brokolice se smetanou a sýrem
next
Tortilly s kuřecím masem

Add Your Comment