Ingredients
-
750 g hovězí maso
-
cibule
-
rajčatový protlak
-
hovězí vývar
-
česnek
-
Provensálské koření
-
majoránka
-
mletý kmín
-
sojová omáčka
-
sádlo
-
máslo
-
hl. mouka
Directions
- Nakrájíme si středně velkou cibuli nahrubo.
- V hrnci ji na sádle osmahneme dozlatova.
- Přidáme česnek a rajčatový protlak.
- Hovězí maso nakrájíme na kostičky a vložíme do hrnce.
- Zasypeme červenou paprikou, provensálským kořením, drceným kmínem a můžeme kápnout i pár kapek sojové omáčky.
- Až se maso zatáhne, podlijeme vývarem tak, aby bylo maso ze tří čtvrtin ponořené. Dusíme dokud nezměkne. Posypeme majoránkou, zahustíme jíškou a dochutíme dle chuti solí a pepřem.
- Podáváme s knedlíkem a zdobíme cibulí.
Steps
1
Done
5
|
|
2
Done
5
|
|
3
Done
2
|
|
4
Done
10
|
|
5
Done
2
|
|
6
Done
45
|
|
7
Done
|