• Home
  • Ryby
  • Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem
0 0
Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečený pangasius s rajčaty a bylinkovým krémem

  • 41 min.
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Do zakysané smetany, kterou jsme si vylili do misky dáme 2 celá vejce.
  2.  Přidáme pepř, sůl, oregano, provensálské koření a čerstvě nakrájenou bazalku, vše dobře promícháme.
  3.  Vymažeme si zapékací mísu olivovým olejem.
  4.  Pangasiuse umyjeme  a vysušíme.
  5. Poté překrájíme na menší kousky a nakrájíme si i rajčata na kolečka.
  6. Na dno zapékací mísy nalijeme část zakysané smetany s vejci a bylinkami a střídavě klademe kousky ryby, kolečka rajčat a opět zalijeme smetanou.
  7. Poslední vrstva bude smetana a kolečka rajčat a dáme péct do vyhřáté trouby na 200° C asi na 20 minut.
  8. Podáváme se šťouchanými brambory s pažitkou.

Steps

1
Done
2

Do zakysané smetany, kterou jsme si vylili do misky dáme 2 celá vejce.

2
Done
2

Přidáme pepř, sůl, oregano, provensálské koření a čerstvě nakrájenou bazalku, vše dobře promícháme.

3
Done
2

Vymažeme si zapékací mísu olivovým olejem.

4
Done
5

Pangasiuse umyjeme vodou a vysušíme.

5
Done
5

Poté překrájíme na menší kousky a nakrájíme si i rajčata na kolečka.

6
Done
5

Na dno zapékací mísy nalijeme část zakysané smetany s vejci a bylinkami a střídavě klademe kousky ryby, kolečka rajčat a opět zalijeme smetanou.

7
Done
20

Poslední vrstva bude smetana a kolečka rajčat a dáme péct do vyhřáté trouby na 200° C asi na 20 minut.

8
Done

Podáváme se šťouchanými brambory s pažitkou.

huge402k

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gulášová polévka
next
Vepřový pivní guláš
previous
Gulášová polévka
next
Vepřový pivní guláš

Add Your Comment