Ingredients
-
600 g pangacius
-
2 zakysaná smetana
-
400 g rajčata
-
oregano
-
Provensálské koření
-
čerstvá bazalka
-
olivový olej
-
2 vejce
-
sůl
-
pepř
Directions
- Do zakysané smetany, kterou jsme si vylili do misky dáme 2 celá vejce.
- Přidáme pepř, sůl, oregano, provensálské koření a čerstvě nakrájenou bazalku, vše dobře promícháme.
- Vymažeme si zapékací mísu olivovým olejem.
- Pangasiuse umyjeme a vysušíme.
- Poté překrájíme na menší kousky a nakrájíme si i rajčata na kolečka.
- Na dno zapékací mísy nalijeme část zakysané smetany s vejci a bylinkami a střídavě klademe kousky ryby, kolečka rajčat a opět zalijeme smetanou.
- Poslední vrstva bude smetana a kolečka rajčat a dáme péct do vyhřáté trouby na 200° C asi na 20 minut.
- Podáváme se šťouchanými brambory s pažitkou.
Steps
1
Done
2
|
|
2
Done
2
|
|
3
Done
2
|
|
4
Done
5
|
|
5
Done
5
|
|
6
Done
5
|
|
7
Done
20
|
|
8
Done
|