0 0
Kuřecí játra v bylinkovém těstíčku

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kuřecí játra v bylinkovém těstíčku

  • 31 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. V míse si smícháme mléko a hladkou mouku tak, aby nám vzniklo těstíčko. Přidáme majoránku, bazalku, oregano, provensálské koření, červenou sladkou papriku, sůl a pepř.
  2. Vše dobře promícháme. Rozklepneme vajíčko, žloutky přidáme do těstíčka a z bílků ušleháme sníh a přidáme nakonec i s nasekanou petrželovou natí.
  3. Játra důkladně opláchneme, prohlédneme zda někde nezůstala žluč a popřípadě ji odstraníme opatrným odříznutím, nesmíme propíchnout! Namočené v těstíčku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
  4. Podáváme s bramborami, bramborovou kaší nebo hranolkami.

Steps

1
Done
6 min.

V míse si smícháme mléko a hladkou mouku tak, aby nám vzniklo těstíčko. Přidáme majoránku, bazalku, oregano, provensálské koření, červenou sladkou papriku, sůl a pepř.

2
Done
5 min.

Vše dobře promícháme. Rozklepneme vajíčko, žloutky přidáme do těstíčka a z bílků ušleháme sníh a přidáme nakonec i s nasekanou petrželovou natí.

3
Done
20 min.

Játra důkladně opláchneme, prohlédneme zda někde nezůstala žluč a popřípadě ji odstraníme opatrným odříznutím, nesmíme propíchnout! Namočené v těstíčku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

4
Done

Podáváme s bramborami, bramborovou kaší nebo hranolkami.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
next
Kachní polévka s kapáním
previous
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
next
Kachní polévka s kapáním

Add Your Comment