0 0
Kuřecí játra v bylinkovém těstíčku

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kuřecí játra v bylinkovém těstíčku

  • 31 minut
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. V míse si smícháme mléko a hladkou mouku tak, aby nám vzniklo těstíčko. Přidáme majoránku, bazalku, oregano, provensálské koření, červenou sladkou papriku, sůl a pepř.
  2. Vše dobře promícháme. Rozklepneme vajíčko, žloutky přidáme do těstíčka a z bílků ušleháme sníh a přidáme nakonec i s nasekanou petrželovou natí.
  3. Játra důkladně opláchneme, prohlédneme zda někde nezůstala žluč a popřípadě ji odstraníme opatrným odříznutím, nesmíme propíchnout! Namočené v těstíčku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
  4. Podáváme s bramborami, bramborovou kaší nebo hranolkami.

Kroky:

1
hotovo
6 min.

V míse si smícháme mléko a hladkou mouku tak, aby nám vzniklo těstíčko. Přidáme majoránku, bazalku, oregano, provensálské koření, červenou sladkou papriku, sůl a pepř.

2
hotovo
5 min.

Vše dobře promícháme. Rozklepneme vajíčko, žloutky přidáme do těstíčka a z bílků ušleháme sníh a přidáme nakonec i s nasekanou petrželovou natí.

3
hotovo
20 min.

Játra důkladně opláchneme, prohlédneme zda někde nezůstala žluč a popřípadě ji odstraníme opatrným odříznutím, nesmíme propíchnout! Namočené v těstíčku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

4
hotovo

Podáváme s bramborami, bramborovou kaší nebo hranolkami.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
další
Kachní polévka s kapáním
předchozí
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
další
Kachní polévka s kapáním

Přidejte komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here