Ingredients
-
300 g máslo
-
350 g zelené fazolky
-
400 ml mléko
-
1 střední cibule
-
300 ml voda
-
kopr
-
bobkový list
-
Nové koření
-
dle chuti cukr moučka
-
hl. mouka
Directions
- Na kousku másla necháme zesklovatět cibulku.
- Podlijeme do jedné třetiny hrnce vodou, přidáme bobkový list, nové koření a osolíme.
- Přisypeme zelené fazolky a vaříme do změknutí.
- V průběhu vaření dolijeme mlékem a přidáme nasekaný kopr. Dochutíme cukrem a zahustíme jíškou z másla a mouky.
- Podáváme s vařenými vejci a knedlíkem nebo bramborami.
Steps
1
Done
5 min.
|
|
2
Done
2 min.
|
|
3
Done
25 min.
|
|
4
Done
10 min.
|
|
5
Done
|