Ingredients
-
500 g mleté maso
-
1 ks paprika
-
1 ks cibule
-
1 stroužek česnek
-
300 ml hovězí vývar
-
1 balení rajčata v plechovce
-
1 balení červené fazole v plechovce
-
špetka chilli koření
-
červená paprika koření
-
majoránka
-
drcený kmín
-
pepř
-
sůl
Directions
- Papriku i cibuli nakrájíme na kostičky.
- Do rozžhaveného oleje na pánvičce vsypeme cibuli a cca 5 minut smažíme. Přidáme prolisovaný česnek, papriku, chilli, kmín a sladkou papriku.
- Přidáme mleté maso, které se snažíme vařečkou rozdělit na co nejmenší kousky.
- Přilijeme hovězí vývar, konzervovaná rajčata, majoránku, sůl a pepř. Přivedeme k varu, přiklopíme pokličkou a necháme cca 20 minut probublávat. Průběžně kontrolujeme, aby se nám omáčka nepřipalovala.
- Nakonec přidáme fazole, které scedíme přes cedník. Znovu přivedeme k varu a ještě 10 minut povaříme. Odklopíme pokličku a necháme 10 minut odstát, aby se chutě rozložily a maso nasáklo všechny vůně.
- Podáváme s chlebem.
Steps
1
Done
2 min.
|
|
2
Done
7 min.
|
|
3
Done
5 min.
|
|
4
Done
25 min.
|
|
5
Done
25 min.
|
|
6
Done
|