Zelí dáme spařit do osolené a trochu okyselené vody. Pak opatrně nožem sloupneme listy a vyřízneme silná žebra. Takto přichystané a vláčné listy dáme stranou. Mleté maso smícháme s předvařenou...
Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad. Typickými surovinami mexické kuchyně jsou fazole, kukuřice...
Conchiglioni, česky „konkyljóny“ jsou suché bezvaječné těstoviny ve tvaru mušle původem z Itálie. Vyrábějí se z tvrdé pšenice a semolinové mouky. K dostání jsou v běžných supermarketech a větších obchodech...
Masová směs: Na rozpáleném oleji si necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku. Česnek nakrájíme na tenké plátky a přidáme k cibulce. Dále přimícháme mleté maso a necháme je zatáhnout. Okořeníme bazalkou,...