0 0
Plněná sekaná z mletého masa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Plněná sekaná z mletého masa

  • 1 hodina 9 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Nakrájíme si rohlíky na kolečka, která necháme nasát v mléce a potom je nakrájíme na kostičky.
  2. Cibulku nakrájíme nadrobno, nasypeme k sekané a přidáme i pokrájené rohlíky.
  3. Můžeme přidat i nasekanou zelenou petrželku, špetku drceného kmínu, majoránku, osolíme a opepříme. Dále pak vejce a trochu strouhanky a zpracujeme vše dohromady.
  4. Ze zpracovaného masa uplácáme plát.
  5. Doprostřed umístíme uvařená vajíčka po bokách párky a rozkrájenou okurku na čtvrtiny.
  6. Zabalíme a spojem položíme na dno pekáče. Navrch sekané můžeme nakrájet slaninu a ještě posypeme celým kmínem. Kápneme trochu oleje, podlijeme vodou a dáme péct.
  7. Pečeme cca 45 minut.
  8. Podáváme s bramorami nebo bramborovou kaší.

Steps

1
Done
7 min.

Nakrájíme si rohlíky na kolečka, která necháme nasát v mléce a potom je nakrájíme na kostičky.

2
Done
3 min.

Cibulku nakrájíme nadrobno, nasypeme k sekané a přidáme i pokrájené rohlíky.

3
Done
5 min.

Můžeme přidat i nasekanou zelenou petrželku, špetku drceného kmínu, majoránku, osolíme a opepříme. Dále pak vejce a trochu strouhanky a zpracujeme vše dohromady.

4
Done
2 min.

Ze zpracovaného masa uplácáme plát.

5
Done
2 min.

Doprostřed umístíme uvařená vajíčka po bokách párky a rozkrájenou okurku na čtvrtiny.

6
Done
5 min.

Zabalíme a spojem položíme na dno pekáče. Navrch sekané můžeme nakrájet slaninu a ještě posypeme celým kmínem. Kápneme trochu oleje, podlijeme vodou a dáme péct.

7
Done
45 min.

Pečeme cca 45 minut.

8
Done

Podáváme s bramorami nebo bramborovou kaší. 

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Masová směs na jablečné omáčce
next
Kuřecí maso v žampiónovo-sýrové omáčce
previous
Masová směs na jablečné omáčce
next
Kuřecí maso v žampiónovo-sýrové omáčce

Add Your Comment