0 0
Bramboráčky se sýrem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
7 - 10 středních brambory
100 g sýr Eidam
2 vejce
1 cibule
3 stroužky česnek
3 lžíce hl. mouka
majoránka
pepř
sůl

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bramboráčky se sýrem

  • 42 min.
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Brambory si oloupeme a umyjeme.
  2. Nastrouháme do mísy na hrubším struhadle a vymačkáme přebytečnou vodu. K bramborám přidáme i na hrubo nastrouhaný eidam, na drobno nakrájenou cibuli a promícháme.
  3. Přidáme vejce, ochutíme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, přisypeme majoránku a na jemno nasekanou zelenou petrželku.
  4. Zasypeme moukou, tak aby těsto nebylo řídké.
  5. Na rozpáleném oleji tvoříme lžičkou placky a smažíme dozlatova z obou stran.

Steps

1
Done
5 min

Brambory si oloupeme a umyjeme.

2
Done
5 min

Nastrouháme do mísy na hrubším struhadle a vymačkáme přebytečnou vodu. K bramborám přidáme i na hrubo nastrouhaný eidam, na drobno nakrájenou cibuli a promícháme.

3
Done
5 min.

Přidáme vejce, ochutíme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, přisypeme majoránku a na jemno nasekanou zelenou petrželku.

4
Done
2 min.

Zasypeme moukou, tak aby těsto nebylo řídké.

5
Done
25 min.

Na rozpáleném oleji tvoříme lžičkou placky a smažíme dozlatova z obou stran.

6
Done

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pstruh na tymiánu
next
Rajská omáčka z čerstvých rajčat
previous
Pstruh na tymiánu
next
Rajská omáčka z čerstvých rajčat

Add Your Comment