Ingredients
-
4 ks pstruh
-
tymián
-
špek
-
sůl
-
pepř
-
máslo
-
2 ks citron
-
voda
Directions
- Pstruhy omyjeme,(vykucháme, pokud nemáme vykuchané), osušíme a zevnitř i z venku osolíme a opepříme.
- Poté dáme do pekáče. Nakrájíme si kolečka citronu a do každého pstruha vložíme dvě kolečka. Posypeme tymiánem, můžeme přidat i čerstvé snítky. Přidáme kousek másla a na každého pstruha dáme proužky špeku.
- Podlijeme vodou a přikryté dáme péct do vyhřáté trouby na 220°C na 20 minut.
- Pstruha ozdobíme kolečkem citronu. Podáváme s vařenými brambory zdobenými osmaženou cibulkou a zeleninovou oblohou.
Steps
1
Done
2 min.
|
|
2
Done
5
|
|
3
Done
25 min.
|
|
4
Done
|