0 0
Pstruh na tymiánu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 ks pstruh
tymián
špek
sůl
pepř
máslo
2 ks citron
voda

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pstruh na tymiánu

  • 32 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Pstruhy omyjeme,(vykucháme, pokud nemáme vykuchané), osušíme a zevnitř i z venku osolíme a opepříme.
  2. Poté dáme do pekáče. Nakrájíme si kolečka citronu a do každého pstruha vložíme dvě kolečka. Posypeme tymiánem, můžeme přidat i čerstvé snítky. Přidáme kousek másla a na každého pstruha dáme proužky špeku.
  3. Podlijeme vodou a přikryté dáme péct do vyhřáté trouby na 220°C na 20 minut.
  4. Pstruha ozdobíme kolečkem citronu. Podáváme s vařenými brambory zdobenými osmaženou cibulkou a zeleninovou oblohou.

Steps

1
Done
2 min.

Pstruhy omyjeme,(vykucháme, pokud nemáme vykuchané), osušíme a zevnitř i z venku osolíme a opepříme.

2
Done
5

Poté dáme do pekáče. Nakrájíme si kolečka citronu a do každého pstruha vložíme dvě kolečka. Posypeme tymiánem, můžeme přidat i čerstvé snítky. Přidáme kousek másla a na každého pstruha dáme proužky špeku.

3
Done
25 min.

Podlijeme vodou a přikryté dáme péct do vyhřáté trouby na 220°C na 20 minut.

4
Done

Pstruha ozdobíme kolečkem citronu. Podáváme s vařenými brambory zdobenými osmaženou cibulkou a zeleninovou oblohou.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Svíčková na smetaně
next
Bramboráčky se sýrem
previous
Svíčková na smetaně
next
Bramboráčky se sýrem

Add Your Comment