0 0
Vepřové ražniči se sýrem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vepřové ražniči se sýrem

  • 1 h 5 min.
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

1.Maso omyjeme a nakrájíme na střední kousky.

2.Sýr a špek nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, ale opatrně, aby se nám nerozpadla.

3.Klobásu nakrájíme na kolečka a játra překrájíme také na menší kousky.

4. Takto připravené suroviny napícháme na špízy v libovolném pořadí a položíme na plech s malým množstvím oleje vedle sebe. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření, oregano a dáme péct na 200° C.

5.Hotové ražniči podáváme s hranolky nebo šťouchanými bramborami a zeleninou.

Steps

1
Done
5

Maso omyjeme a nakrájíme na střední kousky.

2
Done
10

Sýr a špek nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, ale opatrně, aby se nám nerozpadla.

3
Done
5

Klobásu nakrájíme na kolečka a játra překrájíme také na menší kousky.

4
Done
45

Takto připravené suroviny napícháme na špízy v libovolném pořadí a položíme na plech s malým množstvím oleje vedle sebe. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření, oregano a dáme péct na 200° C.

5
Done

Hotové ražniči podáváme s hranolky nebo šťouchanými brambory a zeleninou.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Vepřové medajlonky na žampiónové omáčce
next
Čertovské kuře
previous
Vepřové medajlonky na žampiónové omáčce
next
Čertovské kuře

Add Your Comment