Ingredients
-
500 g vepřová pečeně
-
250 g játra
-
150 g špek
-
150g sýr Eidam
-
1 klobása (např. česneková)
-
5 cibule (malá)
-
oregano
-
grilovací koření
-
sůl
-
pepř
Directions
1.Maso omyjeme a nakrájíme na střední kousky.
2.Sýr a špek nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, ale opatrně, aby se nám nerozpadla.
3.Klobásu nakrájíme na kolečka a játra překrájíme také na menší kousky.
4. Takto připravené suroviny napícháme na špízy v libovolném pořadí a položíme na plech s malým množstvím oleje vedle sebe. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření, oregano a dáme péct na 200° C.
5.Hotové ražniči podáváme s hranolky nebo šťouchanými bramborami a zeleninou.
Steps
1
Done
5
|
|
2
Done
10
|
|
3
Done
5
|
|
4
Done
45
|
|
5
Done
|