Sdílet Kuře na podestýlce z lesních žampiónů Doba vaření:1 hodina 43 minut Kuřecí maso Začneme tím, že si nakrájíme středně velkou cibuli a posypeme dno pekáče. Stejně tak si nakrájíme i špek na drobné kostičky a přidáme k cibulce. Lesním žampiónům není potřeba loupat... Lucie 5.10.2018 Like 0 čti dál Komentář
Sdílet Hrachová polévka Doba vaření:32 minut Polévky Hrách je důležitá luštěnina, která se pěstuje kvůli chutným plodům, které obsahují vitamíny hlavně skupiny B. Ve větším množství obsahuje... Komentář
Sdílet Rajská omáčka z čerstvých rajčat Doba vaření:1 hodina 8 minut Zeleninové pokrmy Nakrájíme si na drobno cibulku a zpěníme v hrnci na oleji. Vepřové maso na ní orestujeme ze všech stran a... Komentář
Sdílet Pstruh na tymiánu Doba vaření:32 minut Ryby Pstruhy omyjeme,(vykucháme, pokud nemáme vykuchané), osušíme a zevnitř i z venku osolíme a opepříme. Poté dáme do pekáče. Nakrájíme si... Komentář
Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření:2 hodiny 52 min Omáčky Z masa odkrájíme tučné a nožem vpichujeme do masa díry do kterých budeme vkládat nudličky ze špeku, které je nejlépe... Komentář
Sdílet Vepřové ražniči se sýrem Doba vaření:1 h 5 min. Vepřové maso 1.Maso omyjeme a nakrájíme na střední kousky. 2.Sýr a špek nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, ale opatrně, aby se... Komentář