Share Kuře na podestýlce z lesních žampiónů Cooking Time: 1 hodina 43 minut Kuřecí maso Začneme tím, že si nakrájíme středně velkou cibuli a posypeme dno pekáče. Stejně tak si nakrájíme i špek na drobné kostičky a přidáme k cibulce. Lesním žampiónům není potřeba loupat... 5.10.2018 Like 0 Read More Comment
Share Hrachová polévka Cooking Time: 32 minut Polévky Hrách je důležitá luštěnina, která se pěstuje kvůli chutným plodům, které obsahují vitamíny hlavně skupiny B. Ve větším množství obsahuje... Comment
Share Rajská omáčka z čerstvých rajčat Cooking Time: 1 hodina 8 minut Zeleninové pokrmy Nakrájíme si na drobno cibulku a zpěníme v hrnci na oleji. Vepřové maso na ní orestujeme ze všech stran a... Comment
Share Pstruh na tymiánu Cooking Time: 32 minut Ryby Pstruhy omyjeme,(vykucháme, pokud nemáme vykuchané), osušíme a zevnitř i z venku osolíme a opepříme. Poté dáme do pekáče. Nakrájíme si... Comment
Share Svíčková na smetaně Cooking Time: 2 hodiny 52 min Omáčky Z masa odkrájíme tučné a nožem vpichujeme do masa díry do kterých budeme vkládat nudličky ze špeku, které je nejlépe... Comment
Share Vepřové ražniči se sýrem Cooking Time: 1 h 5 min. Vepřové maso 1.Maso omyjeme a nakrájíme na střední kousky. 2.Sýr a špek nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, ale opatrně, aby se... Comment