Ingredients
-
500 g mleté maso
-
6 ks žampiony
-
20 dkg šunka
-
200 g sýr Gouda
-
250 ml zakysaná smetana
-
2 ks rohlíky
-
mléko
-
Provensálské koření
-
majoránka
-
červená paprika
-
2 stroužky česnek
-
sůl
-
pepř
Directions
- Nádivka : Na trošce oleje dáme restovat pórek.
- Přidáme na kousky nakrájené a oloupané žampiony.
- Na žampiony přidáme ještě nakrájenou šunku na kostičky, část nastrouhaného sýru Gouda a zakysanou smetanu.
- Chvíli restujeme a před odstavení z plotny zaprášíme hladkou moukou, abychom měli směs hutnější.
- Na přípravu sekané: Nakrájíme si do mísy jednu středně velkou cibuli na jemno.
- Přidáme mleté maso a vajíčka.
- Starší rohlíky nakrájíme na kolečka, dáme rozmočit do mléka a nakrájíme na kostičky do masa.
- Osolíme, opepříme, přisypeme majoránku, prolisovaný česnek a provensálské koření.
- Vše dobře promísíme a na potravinové fólii si připravíme plát.
- Na střed dáme připravenou náplň a posypeme zbytkem sýru.
- Pomocí potravinové fólie svineme do rolky, nakonec pro barvu posypeme červenou paprikou.
- Podáváme s vařenými brambory.
Steps
1
Done
5 min
|
|
2
Done
5 min
|
|
3
Done
5 min
|
|
4
Done
10 min
|
|
5
Done
2 min
|
|
6
Done
2 min
|
|
7
Done
5 min
|
|
8
Done
2 min
|
|
9
Done
5 min
|
|
10
Done
2 min
|
|
11
Done
45 min
|
|
12
Done
|