Share Pečený marinovaný květák Cooking Time: 1 hodina 16 minut Zeleninové pokrmy Květák zbavíme listů a odřízneme tvrdý košťál tak, aby se nám jednotlivé růžičky nerozpadly. Dáme vařit do osolené vody tak, aby nebyl úplně do měkka a nerozpadal se nám. Připravíme... 15.3.2019 Like 0 Read More Comment
Share Plněná tortilla Cooking Time: 1 hodina 12 minut Kuřecí maso Tortilla v překladu „dortík“ je druh tenkého chleba, placka. Pochází z arabské kuchyně jako placka z cizrny, která byla jako... Comment
Share Játrový guláš Cooking Time: 50 minut Vepřové maso Vnitřnosti nebo droby jsou vnitřní orgány zvířat mezi které patří například srdce, plíce, játra, ledviny atd. Z vnitřností jsou játra... Comment
Share Jednoduché rizoto s vepřovým masem a zeleninou Cooking Time: 1 hodina 15 minut Vepřové maso V hrnci s osolenou vodou uvaříme rýži a nasypeme do pekáče. Na pánvi si necháme zesklovatět středně velkou cibuli. Přidáme... Comment
Share Vepřová směs v bramboráku Cooking Time: 1 hodina 5 minut Vepřové maso Vepřová směs: Na pánev si nakrájíme cibulku a necháme zesklovatět. Přidáme nakrájenou klobásu (my jsme použili mysliveckou) a opečeme. Přisypeme... Comment
Share Játra chang-ping Cooking Time: 49 minut Vepřové maso Nakrájíme si na drobno cibulku, dáme na větší pánev. Játra omyjeme, nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, přidáme k cibulce... Comment