Ingredients
-
květák
-
2x bílý jogurt
-
pár kapek citronová šťáva
-
červená paprika koření
-
kari koření
-
2 stroužky česnek
-
sůl
Directions
- Květák zbavíme listů a odřízneme tvrdý košťál tak, aby se nám jednotlivé růžičky nerozpadly.
- Dáme vařit do osolené vody tak, aby nebyl úplně do měkka a nerozpadal se nám.
- Připravíme si marinádu smícháním bílého jogurtu, pár kapek citronové šťávy, červené papriky, prolisovaného česneku, kari koření a soli.
- V této marinádě květák obalíme a dáme na vymaštěný plech.
- Pečeme 30 – 40 minut podle velikosti do měkka.
- Podáváme s vařenými bramborami.
Steps
1
Done
3 min.
|
|
2
Done
25 min.
|
|
3
Done
5 min.
|
|
4
Done
3 min.
|
|
5
Done
40 min.
|
|
6
Done
|