0 0
Hovězí znojemská omáčka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g hovězí maso
4 ks vejce
3 ks sterilované okurky
2 lžíce plnotučná hořčice
1 ks cibule
pepř
sůl
olej
voda

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hovězí znojemská omáčka

  • 1 hodina 17 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Nejdříve si uvaříme vajíčka natvrdo.
  2. Mezi tím si nakrájíme cibuli na jemno a necháme zesklovatět.
  3. Hovězí si nakrájíme na kousky, přidáme k cibulce a osmahneme ze všech stran.
  4. Podlijeme vodou, přidáme lžíci hořčice, osolíme, opepříme a vaříme skoro doměkka.
  5. Až je maso skoro měkké, přidáme nakrájená vařená vejce.
  6. Dále přidáme nakrájené sterilované okurky, ještě lžíci hořčice, dochutíme kořením a ještě chvíli povaříme.
  7. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Steps

1
Done
10 min.

Nejdříve si uvaříme vajíčka natvrdo.

2
Done
5 min.

Mezi tím si nakrájíme cibuli na jemno a necháme zesklovatět.

3
Done
10 min.

Hovězí si nakrájíme na kousky, přidáme k cibulce a osmahneme ze všech stran.

4
Done
40 min.

Podlijeme vodou, přidáme lžíci hořčice, osolíme, opepříme a vaříme skoro doměkka.

5
Done
2 min.

Až je maso skoro měkké, přidáme nakrájená vařená vejce.

6
Done
10 min.

Dále přidáme nakrájené sterilované okurky, ještě lžíci hořčice, dochutíme kořením a ještě chvíli povaříme.

7
Done

Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Margot řezy
next
Domácí škvarkový chléb
previous
Margot řezy
next
Domácí škvarkový chléb

Add Your Comment