Ingredients
-
500 g hovězí maso
-
4 ks vejce
-
3 ks sterilované okurky
-
2 lžíce plnotučná hořčice
-
1 ks cibule
-
pepř
-
sůl
-
olej
-
voda
Directions
- Nejdříve si uvaříme vajíčka natvrdo.
- Mezi tím si nakrájíme cibuli na jemno a necháme zesklovatět.
- Hovězí si nakrájíme na kousky, přidáme k cibulce a osmahneme ze všech stran.
- Podlijeme vodou, přidáme lžíci hořčice, osolíme, opepříme a vaříme skoro doměkka.
- Až je maso skoro měkké, přidáme nakrájená vařená vejce.
- Dále přidáme nakrájené sterilované okurky, ještě lžíci hořčice, dochutíme kořením a ještě chvíli povaříme.
- Podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Steps
1
Done
10 min.
|
|
2
Done
5 min.
|
|
3
Done
10 min.
|
|
4
Done
40 min.
|
|
5
Done
2 min.
|
|
6
Done
10 min.
|
|
7
Done
|