0 0
Hovězí znojemská omáčka

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

Adjust Servings:
500 g hovězí maso
4 ks vejce
3 ks sterilované okurky
2 lžíce plnotučná hořčice
1 ks cibule
pepř
sůl
olej
voda

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hovězí znojemská omáčka

  • 1 hodina 17 minut
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Nejdříve si uvaříme vajíčka natvrdo.
  2. Mezi tím si nakrájíme cibuli na jemno a necháme zesklovatět.
  3. Hovězí si nakrájíme na kousky, přidáme k cibulce a osmahneme ze všech stran.
  4. Podlijeme vodou, přidáme lžíci hořčice, osolíme, opepříme a vaříme skoro doměkka.
  5. Až je maso skoro měkké, přidáme nakrájená vařená vejce.
  6. Dále přidáme nakrájené sterilované okurky, ještě lžíci hořčice, dochutíme kořením a ještě chvíli povaříme.
  7. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Kroky:

1
hotovo
10 min.

Nejdříve si uvaříme vajíčka natvrdo.

2
hotovo
5 min.

Mezi tím si nakrájíme cibuli na jemno a necháme zesklovatět.

3
hotovo
10 min.

Hovězí si nakrájíme na kousky, přidáme k cibulce a osmahneme ze všech stran.

4
hotovo
40 min.

Podlijeme vodou, přidáme lžíci hořčice, osolíme, opepříme a vaříme skoro doměkka.

5
hotovo
2 min.

Až je maso skoro měkké, přidáme nakrájená vařená vejce.

6
hotovo
10 min.

Dále přidáme nakrájené sterilované okurky, ještě lžíci hořčice, dochutíme kořením a ještě chvíli povaříme.

7
hotovo

Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Margot řezy
další
Domácí škvarkový chléb
předchozí
Margot řezy
další
Domácí škvarkový chléb

Přidejte komentář