0 0
Margot řezy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 ks čokoláda Margot
200 g cukr moučka
kelímek smetana ke šlehání
2 ks vejce
3 lžíce olej
350 g polohr. mouka
1 ks prášek do pečiva
3 lžíce rum
voda

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Margot řezy

  • 54 minut
  • Serves 20
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Do mísy si nahrubo nastrouháme čokoládu Margot.
  2. Přidáme cukr.
  3. Přidáme smetanu ke šlehání a dva žloutky, bílky schováme stranou.
  4. Řádně promícháme, přidáme olej a nakonec polohrubou mouku s práškem do pečiva.
  5. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme do těsta, dle hustoty přidáme vodu. Plech si vymažeme a vysypeme strouhankou. Těsto pak na něj vylijeme. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C.
  6. Mezi tím si připravíme krém. Cukr smícháme s rumem a vodou. Ten pak namažeme na ještě teplý moučník.

Steps

1
Done
5 min.

Do mísy si nahrubo nastrouháme čokoládu Margot.

2
Done
2 min.

Přidáme cukr.

3
Done
5 min.

Přidáme smetanu ke šlehání a dva žloutky, bílky schováme stranou.

4
Done
2 min.

Řádně promícháme, přidáme olej a nakonec polohrubou mouku s práškem do pečiva.

5
Done
35 min.

Z bílků ušleháme sníh a vmícháme do těsta, dle hustoty přidáme vodu. Plech si vymažeme a vysypeme strouhankou. Těsto pak na něj vylijeme. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C.

6
Done
5 min,.

Mezi tím si připravíme krém. Cukr smícháme s rumem a vodou. Ten pak namažeme na ještě teplý moučník.

7
Done

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Langoše
next
Hovězí znojemská omáčka
previous
Langoše
next
Hovězí znojemská omáčka

Add Your Comment