Ingredients
-
4 ks vepřové jazyky
-
1 ks paprika
-
2 ks cibule
-
půl svazku jarní cibulka
-
1/2 červené fazole v plechovce
-
3 ks rajčata
-
3 ks bobkový list
-
4 ks Nové koření
-
3 stroužky česnek
-
bok choy nebo klasické čínské zelí
-
2 PL tmavá sójová omáčka
-
dle potřeby voda
-
olej
-
sůl
-
pepř
Directions
- Do hrnce si nalijeme vodu.
- Ponoříme do ní vepřové jazyky, jarní cibulku a 4 kuličky nového koření. Dáme vařit cca tak na 15 min.
- Uvařené jazyky oloupeme a nakrájíme na plátky.
- Na pánev s trochou oleje dáme jarní cibulku, papriku na proužky, cibuli na klínky, 3 pokrájené stroužky česneku a pozvolna restujeme.
- Přidáme půl plechovky rozmixovaných červených fazolí.
- Položíme na zeleninu pokrájené kousky vepřového jazyku, zalijeme 2 lžícemi tmavé sojové omáčky. Po pár minutách restování zalijeme 100 ml vody i méně a přidáme pokrájená rajčata. Restujeme ještě 5 minut.
- Celou tuto směs přendáme do hrnce, slijeme i veškerou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme opět 100 ml vody. Vaříme v hrnci pod pokličkou 60 minut.
- Těsně před koncem si uvaříme instantní nudle dle pokynů na obale. V téže vodě potom spaříme nejlépe listy zelí bok choy, pokud nemáme tak klasické čínské zelí nakrájené na kousky.
- Servírovat začneme nejdříve nudle, na bok dáme spařené zelí a zalijeme omáčkou a poklademe kousky jazyka.
Steps
1
Done
2 min.
|
|
2
Done
15 min.
|
|
3
Done
10 min.
|
|
4
Done
5 min.
|
|
5
Done
3 min.
|
|
6
Done
10 min.
|
|
7
Done
60 min.
|
|
8
Done
3 min.
|
|
9
Done
|
|
10
Done
|