Ingredients
-
500 g těstoviny - vrtule
-
4 - 5 ředkvičky
-
300 g kuřecí maso
-
1/2 hlávky ledový salát
-
1 ks červená paprika
-
petrželová nať
-
1 ks bílý jogurt
-
100 g balkánský sýr
-
voda
-
Provensálské koření
-
tymián
-
rozmarýn
-
pepř
-
sůl
Directions
- Dáme si vařit osolenou vodu na těstoviny.
- Mezi tím si pokrájíme na drobné kousky ledový salát.
- K němu do mísy přidáme pokrájenou červenou papriku.
- Dále přidáme ředkvičky pokrájené na kostičky a uvařené těstoviny.
- Nakonec kuřecí maso a nakrájenou petrželovou nať.
- Dresing uděláme z bílého jogurtu, do kterého přidáme pepř, sůl, provensálské koření, tymián, rozmarýn a přimícháme do salátu. Podle potřeby můžeme osolit a opepřit salát ještě zvlášť.
- Servírujeme s kousky balkánského sýru.
Steps
1
Done
11 min .
|
|
2
Done
5 min.
|
|
3
Done
5 min.
|
|
4
Done
7 min.
|
|
5
Done
6 min.
|
|
6
Done
5 min.
|
|
7
Done
|