0 0
Cibulačka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 cibule
2 mrkev
2 petržel
hovězí bujón
100 g sýr Gouda
3 kuličky Nové koření
pepř
sůl
máslo
bagetka

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cibulačka

  • 38 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. V hrnci si rozehřejeme kousek másla.
  2. Cibuli si nakrájíme na kolečka a na másle osmahneme dozlatova.
  3. Přidáme kořenovou zeleninu a zalijeme vodou na požadované množství polévky.
  4. Přidáme hovězí bujón. Okořeníme novým kořením, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou do změknutí. Nakonec zahustíme jíškou a přidáme strouhaný sýr.
  5. Podáváme s opečenou bagetkou.

Steps

1
Done
2 min.

V hrnci si rozehřejeme kousek másla.

2
Done
6 min.

Cibuli si nakrájíme na kolečka a na másle osmahneme dozlatova.

3
Done
5 min.

Přidáme kořenovou zeleninu a zalijeme vodou na požadované množství polévky.

4
Done
25 min.

Přidáme hovězí bujón. Okořeníme novým kořením, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou do změknutí. Nakonec zahustíme jíškou a přidáme strouhaný sýr.

5
Done

Podáváme s opečenou bagetkou.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Hornické řízky
next
Hroznový sirup
previous
Hornické řízky
next
Hroznový sirup

Add Your Comment