0 0
Bramborový guláš

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 ks uzeniny (nejlépe klobásy)
1 velká cibule
2 ks červená paprika
4 ks brambory
majoránka
sůl
pepř
1 stroužek česnek
2 čajové lžičky maggi
2 čajové lžičky sojová omáčka
olej
voda

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bramborový guláš

  • 48 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. V hrnci na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Nadrobno nakrájíme i papriku ( nejlépe červenou) a restujeme společně s cibulkou.
  3. Dále můžeme nakrájet jakoukoliv uzeninu, v našem případě jsme použili klobásy s medvědím česnekem, dodají guláši tu správnou chuť.
  4. Nakonec přidáme na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek, maggi a sojovou omáčku. Zalijeme vodou a necháme vařit.
  5. Když máme brambory uvařené zahustíme jíškou.
  6. Podáváme samotné nebo s chlebem.

Steps

1
Done
5 min.

V hrnci na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli.

2
Done
2 min.

Nadrobno nakrájíme i papriku ( nejlépe červenou) a restujeme společně s cibulkou.

3
Done
5 min.

Dále můžeme nakrájet jakoukoliv uzeninu, v našem případě jsme použili klobásy s medvědím česnekem, dodají guláši tu správnou chuť.

4
Done
6 min.

Nakonec přidáme na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek, maggi a sojovou omáčku. Zalijeme vodou a necháme vařit.

5
Done
30 min.

Když máme brambory uvařené zahustíme jíškou.

6
Done

Podáváme samotné nebo s chlebem.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Polévka od Rákosníčka
next
Makrela po balkánsku
previous
Polévka od Rákosníčka
next
Makrela po balkánsku

Add Your Comment