0 0
Bramborový guláš

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

Adjust Servings:
3 ks uzeniny (nejlépe klobásy)
1 velká cibule
2 ks červená paprika
4 ks brambory
majoránka
sůl
pepř
1 stroužek česnek
2 čajové lžičky maggi
2 čajové lžičky sojová omáčka
olej
voda

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bramborový guláš

  • 48 minut
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. V hrnci na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Nadrobno nakrájíme i papriku ( nejlépe červenou) a restujeme společně s cibulkou.
  3. Dále můžeme nakrájet jakoukoliv uzeninu, v našem případě jsme použili klobásy s medvědím česnekem, dodají guláši tu správnou chuť.
  4. Nakonec přidáme na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek, maggi a sojovou omáčku. Zalijeme vodou a necháme vařit.
  5. Když máme brambory uvařené zahustíme jíškou.
  6. Podáváme samotné nebo s chlebem.

Kroky:

1
hotovo
5 min.

V hrnci na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli.

2
hotovo
2 min.

Nadrobno nakrájíme i papriku ( nejlépe červenou) a restujeme společně s cibulkou.

3
hotovo
5 min.

Dále můžeme nakrájet jakoukoliv uzeninu, v našem případě jsme použili klobásy s medvědím česnekem, dodají guláši tu správnou chuť.

4
hotovo
6 min.

Nakonec přidáme na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek, maggi a sojovou omáčku. Zalijeme vodou a necháme vařit.

5
hotovo
30 min.

Když máme brambory uvařené zahustíme jíškou.

6
hotovo

Podáváme samotné nebo s chlebem.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Polévka od Rákosníčka
další
Makrela po balkánsku
předchozí
Polévka od Rákosníčka
další
Makrela po balkánsku

Přidejte komentář