0 0
Salát z kapusty s krabími tyčinkami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Salát z kapusty s krabími tyčinkami

  • 39 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Uvaříme si tři vajíčka na tvrdo. Nakrájíme na kostky a nasypeme do misky.
  2. Krabí tyčinky nakrájíme na kolečka a nasypeme k vajíčkům.
  3. Kapustu opláchneme a nasolíme, aby nám změkla a nakrájíme na menší kousky.
  4. Přisypeme ještě fazole Canelliny Bonduelle, zelené fazolky Bonduelle a okurky nakrájené na kostky. Mraženou kukuřici na másle orestujeme a přisypeme k ostatní zelenině. Opepříme a osolíme dle chuti.
  5. Vše dobře promícháme s majonézou (pro formu light přisypeme místo restované kukuřice, kukuřici sterilovanou a majonézu nahradíme bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou).
  6. Podáváme s tmavým pečivem a zdobíme čerstvým koprem.

Steps

1
Done
15 min

Uvaříme si tři vajíčka na tvrdo. Nakrájíme na kostky a nasypeme do misky.

2
Done
2

Krabí tyčinky nakrájíme na kolečka a nasypeme k vajíčkům.

3
Done
15

Kapustu opláchneme a nasolíme, aby nám změkla a nakrájíme na menší kousky.

4
Done
5

Přisypeme ještě fazole Canelliny Bonduelle, zelené fazolky Bonduelle a okurky nakrájené na kostky. Mraženou kukuřici na másle orestujeme a přisypeme k ostatní zelenině. Opepříme a osolíme dle chuti.

5
Done
2

Vše dobře promícháme s majonézou (pro formu light přisypeme místo restované kukuřice, kukuřici sterilovanou a majonézu nahradíme bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou).

6
Done

Podáváme s tmavým pečivem a zdobíme čerstvým koprem.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rybí čína
next
Bezový sirup – „Před heřmánkem smekni, před bezem klekni“
previous
Rybí čína
next
Bezový sirup – „Před heřmánkem smekni, před bezem klekni“

Add Your Comment