0 0
Rybí čína

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rybí čína

  • 21 minut
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Do misky nasypeme hladkou mouku, kterou osolíme, přidáme sladkou papriku, nakrájenou čerstvou bazalku, koření na čínu a kari.
  2. Pangasia nakrájíme na menší kousky, ty obalíme v mouce s kořením.
  3. Obalené kousky pak dáme na pánev s rozpáleným olejem restovat z obou stran.
  4. Přidáme na kousky nakrájené krabí tyčinky, zakápneme sojovou omáčkou a necháme ještě chvíli smažit.
  5. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Steps

1
Done
3 min

Do misky nasypeme hladkou mouku, kterou osolíme, přidáme sladkou papriku, nakrájenou čerstvou bazalku, koření na čínu a kari.

2
Done
8 min

Pangasia nakrájíme na menší kousky, ty obalíme v mouce s kořením.

3
Done
5 min

Obalené kousky pak dáme na pánev s rozpáleným olejem restovat z obou stran.

4
Done
5 min

Přidáme na kousky nakrájené krabí tyčinky, zakápneme sojovou omáčkou a necháme ještě chvílí smažit.

5
Done

Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Šopský salát
next
Salát z kapusty s krabími tyčinkami
previous
Šopský salát
next
Salát z kapusty s krabími tyčinkami

Add Your Comment