Ingredients
-
1 ks česneková klobása
-
500 g těstoviny - vrtule
-
hrst mražená kukuřice
-
hrst mražený hrášek
-
1 ks červená paprika
-
250 ml smetana na vaření
-
2 vejce
-
Provensálské koření
-
majoránka
-
uzená paprika
-
sůl
-
pepř
Directions
- Postavíme hrnec na těstoviny s osolenou vodu a kapkou oleje.
- Mezi tím si nakrájíme česnekovou klobásu na středně velké kousky.
- Uvařené těstoviny přecedíme studenou vodou, vysypeme do pekáče, do kterého jsme kápli trochu oleje.
- Do těstovin nasypeme nakrájenou klobásu a pořádně promícháme.
- Můžeme i nakrájet červenou papriku a přisypeme mražený hrášek a kukuřici.
- Do misky nalijeme smetanu a rozkvedláme v ní vajíčka.
- Přisypeme koření a nalijeme do pekáče. Vše pořádně promísíme.
- Dáme péct cca na 30 min do trouby na 200° C. Vyndáme až jsou těstoviny opečené.
- Podáváme s kyselým okurkem.
Steps
1
Done
20 min.
|
|
2
Done
5 min.
|
|
3
Done
5 min.
|
|
4
Done
2 min.
|
|
5
Done
5 min.
|
|
6
Done
2 min.
|
|
7
Done
2 min.
|
|
8
Done
30 min.
|
|
9
Done
|