0 0
Pstřeň dubový v červené omáčce s těstovinami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pstřeň dubový v červené omáčce s těstovinami

  • 1 hodina 5 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Na oleji necháme zesklovatět cibulku.
  2. Pstřeň očistíme a nakrájíme na kousky.
  3. Kousky houby nasypeme na cibulku, přidáme drcený kmín, barevný pepř, sůl, můžeme přidat i chilli, kdo má rád ostré a smažíme.
  4. Zaprášíme moukou, přidáme trochu vody, mletou červenou papriku a dusíme doměkka.
  5. Nakonec přidáme rajský protlak a utřený česnek, popřípadě dokořeníme.
  6. Pstřeň v červené omáčce podáváme s těstovinami.

Steps

1
Done
5 min.

Na oleji necháme zesklovatět cibulku.

2
Done
5 min.

Pstřeň očistíme a nakrájíme na kousky.

3
Done
15 min.

Kousky houby nasypeme na cibulku, přidáme drcený kmín, barevný pepř, sůl, můžeme přidat i chilli, kdo má rád ostré a smažíme.

4
Done
30 min.

Zaprášíme moukou, přidáme trochu vody, mletou červenou papriku a dusíme doměkka.

5
Done
10 min.

Nakonec přidáme rajský protlak a utřený česnek, popřípadě dokořeníme.

6
Done

Pstřeň v červené omáčce podáváme s těstovinami.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Polévka z dýně Hokkaido
next
Pečený květák v marinádě
previous
Polévka z dýně Hokkaido
next
Pečený květák v marinádě

Add Your Comment