Ingredients
-
500 g pstřeň dubový
-
1 ks cibule
-
2 stroužky česnek
-
1 ks rajský protlak
-
drcený kmín
-
mletá paprika
-
barevný pepř
-
sůl
-
voda
-
olej
-
hl. mouka
-
Directions
- Na oleji necháme zesklovatět cibulku.
- Pstřeň očistíme a nakrájíme na kousky.
- Kousky houby nasypeme na cibulku, přidáme drcený kmín, barevný pepř, sůl, můžeme přidat i chilli, kdo má rád ostré a smažíme.
- Zaprášíme moukou, přidáme trochu vody, mletou červenou papriku a dusíme doměkka.
- Nakonec přidáme rajský protlak a utřený česnek, popřípadě dokořeníme.
- Pstřeň v červené omáčce podáváme s těstovinami.
Steps
1
Done
5 min.
|
|
2
Done
5 min.
|
|
3
Done
15 min.
|
|
4
Done
30 min.
|
|
5
Done
10 min.
|
|
6
Done
|