Ingredients
-
1 květák
-
1 bílý jogurt
-
kari
-
1 limetka
-
červená paprika
-
mleté nové koření
-
sůl
-
2 stroužky česnek
Directions
- Z květáku odstraníme zelené listy a řádně umyjeme. Dáme do hrnce a chvíli ho povaříme.
- Marinádu si připravíme smícháním bílého jogurtu, kari, dvou stroužků česneku, mletého nového koření, červené papriky, soli a se šťávou z jedné limetky.
- Květák polijeme marinádou a necháme ho chvíli marinovat.
- Troubu rozehřejeme na 200° C a květák položíme na plech, který jsme vymazali omastkem. Pečeme 30 – 40 minut.
- Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Steps
1
Done
2 min
|
|
2
Done
5 min
|
|
3
Done
5 min
|
|
4
Done
40 min
|
|
5
Done
|