0 0
Karbanátky plněné hermelínem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g mleté maso
2 ks hermelín
2 ks vejce
jarní cibulka
strouhanka
mléko
1 - 2 rohlíky
1 stroužek česnek
mletá paprika
sůl
pepř
olej

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Karbanátky plněné hermelínem

  • 44 minut
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
  1. Mleté maso si nachystáme do mísy.
  2. Do něj si nakrájíme jarní cibulku a rozklepneme vajíčka.
  3. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky rozmočené v mléce, strouhanku, česnek, sůl, pepř a červenou papriku. Vše smícháme dohromady.
  4. Z masové hmoty si uděláme kolečko. Hermelín rozkrojíme podélně, položíme jeden plátek na kolečko a zakryjeme druhým kolečkem. Poté tvarujeme karbanátek. Na mírném rozpáleném oleji smažíme dozlatova z obou stran.
  5. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Steps

1
Done
2 min.

Mleté maso si nachystáme do mísy.

2
Done
2 min.

Do něj si nakrájíme jarní cibulku a rozklepneme vajíčka.

3
Done
10 min.

Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky rozmočené v mléce, strouhanku, česnek, sůl, pepř a červenou papriku. Vše smícháme dohromady.

4
Done
30 min.

Z masové hmoty si uděláme kolečko. Hermelín rozkrojíme podélně, položíme jeden plátek na kolečko a zakryjeme druhým kolečkem. Poté tvarujeme karbanátek. Na mírném rozpáleném oleji smažíme dozlatova z obou stran.

5
Done

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Hroznový sirup
next
Polévka z dýně Hokkaido
previous
Hroznový sirup
next
Polévka z dýně Hokkaido

Add Your Comment