Ingredients
-
8 ks treska nebo pangas
-
4 PL sojová omáčka
-
3 PL bílý vinný ocet
-
1 PL sladká chilli
-
1 PL hnědý cukr
-
1 PL med
-
dle potřeby škrobová moučka
-
dle potřeby ledová voda
-
z 1 vejce bílek
-
1/2 žlutá paprika
-
1/2 červená paprika
-
2 ks jarní cibulka
-
4 PL ananas v plechovce
-
1 stroužek česnek
Directions
- Do misky si připravíme marinádu smícháním sójové omáčky, bílého vinného octa, sladké chilli omáčky, hnědého cukru a medu. Rybí filé do ní ponoříme a necháme vsáknout z obou stran.
- Obalíme ve škrobu a poté ve vyšlehaném bílku s trochou ledové vody a smažíme zprudka na pánvi z obou stran dozlatova.
- Rybu vyndáme z oleje, část slijeme a na zbytek nakrájíme žlutou a červenou papriku, jarní cibulku, ananas, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme dle chuti. Restujeme 6 – 8 minut. Nakonec vlijeme marinádu, promícháme a po 5 minutách odstavíme.
- Podáváme k rybě.
Steps
1
Done
15 min.
|
|
2
Done
20 min.
|
|
3
Done
20 min.
|
|
4
Done
|