0 0
Ryba na sladkokyselo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 ks treska nebo pangas
4 PL sojová omáčka
3 PL bílý vinný ocet
1 PL sladká chilli
1 PL hnědý cukr
1 PL med
dle potřeby škrobová moučka
dle potřeby ledová voda
z 1 vejce bílek
1/2 žlutá paprika
1/2 červená paprika
2 ks jarní cibulka
4 PL ananas v plechovce
1 stroužek česnek

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ryba na sladkokyselo

  • 55 minut
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
  1. Do misky si připravíme marinádu smícháním sójové omáčky, bílého vinného octa, sladké chilli omáčky, hnědého cukru a medu. Rybí filé do ní ponoříme a necháme vsáknout z obou stran.
  2. Obalíme ve škrobu a poté ve vyšlehaném bílku s trochou ledové vody a smažíme zprudka na pánvi z obou stran dozlatova.
  3. Rybu vyndáme z oleje, část slijeme a na zbytek nakrájíme žlutou a červenou papriku, jarní cibulku, ananas, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme dle chuti. Restujeme 6 – 8 minut. Nakonec vlijeme marinádu, promícháme a po 5 minutách odstavíme.
  4. Podáváme k rybě.

Steps

1
Done
15 min.

Do misky si připravíme marinádu smícháním sójové omáčky, bílého vinného octa, sladké chilli omáčky, hnědého cukru a medu. Rybí filé do ní ponoříme a necháme vsáknout z obou stran.

2
Done
20 min.

Obalíme ve škrobu a poté ve vyšlehaném bílku s trochou ledové vody a smažíme zprudka na pánvi z obou stran dozlatova.

3
Done
20 min.

Rybu vyndáme z oleje, část slijeme a na zbytek nakrájíme žlutou a červenou papriku, jarní cibulku, ananas, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme dle chuti. Restujeme 6 - 8 minut. Nakonec vlijeme marinádu, promícháme a po 5 minutách odstavíme.

4
Done

Restovanou zeleninu podáváme k rybě.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Masové duo
next
Závitky v rýžovém papíru s asijskou omáčkou
previous
Masové duo
next
Závitky v rýžovém papíru s asijskou omáčkou

Add Your Comment