Sdílet Losos v teriyaki omáčce s pak choi a paprikami Doba vaření:1 hodina 8 minut Ryby Do malého hrnce nasypeme 4 lžíce třtinového cukru. Přidáme 6 lžic teplé vody. Až se cukr rozpustí přidáme zázvor a trošičku chilli, kdo nechce nemusí. Já kvůli dětem nedávala. Přivedeme... Lucie 30.6.2021 Like 0 čti dál Komentář
Sdílet Uzené s omáčkou z řapíkatého celeru Doba vaření:1 hodina Omáčky Řapíkatý celer si nakrájíme na kostky. Mrkev na kolečka a chvíli restaujeme na rozpuštěném másle. Na zeleninu položíme maso, aby... Komentář
Sdílet Polévka z řapíkatého celeru Doba vaření:43 minut Polévky Nepatří řapíkatý celer do vašeho jídelníčku? Zkusme to změnit. Tato zdravá a chutná zelenina je populární hlavně v středomořské kuchyni... Komentář
Sdílet Uzená žebra v marinádě z pampeliškového medu Doba vaření:2:19 Vepřové maso 1. Žebra si přichystáme na porce a dáme do hrnce se studenou vodou. 2.Přidáme jednu celou oloupanou cibuli, dva stroužky... Komentář