0 0
Uzené s omáčkou z řapíkatého celeru

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

Adjust Servings:
4 stonky řapíkatý celer
2 ks mrkev
250 ml smetana na vaření
500 g uzené maso
200 g máslo
hl. mouka
muškátový oříšek
zázvor
pepř
sůl

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Uzené s omáčkou z řapíkatého celeru

  • 1 hodina
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Řapíkatý celer si nakrájíme na kostky.
  2. Mrkev na kolečka a chvíli restaujeme na rozpuštěném másle.
  3. Na zeleninu položíme maso, aby zachytila vůni a chuť uzeného.
  4. Vyjmeme, zalijeme vodou a vaříme do měkka.
  5. Zeleninu rozmixujeme, zalijeme smetanou a zahustíme dle potřeby jíškou. Osolíme, přidáme muškátový oříšek a špetku zázvoru. Můžeme i opepřit.
  6. Podáváme s knedlíkem.

Kroky:

1
hotovo
2 min.

Řapíkatý celer si nakrájíme na kostky.

2
hotovo
7 min.

Mrkev na kolečka a chvíli restaujeme na rozpuštěném másle.

3
hotovo
10 min.

Na zeleninu položíme maso, aby zachytila vůni a chuť uzeného.

4
hotovo
35 min.

Vyjmeme, zalijeme vodou a vaříme do měkka.

5
hotovo
6 min.

Zeleninu rozmixujeme, zalijeme smetanou a zahustíme dle potřeby jíškou. Osolíme, přidáme muškátový oříšek a špetku zázvoru. Můžeme i opepřit.

6
hotovo

Podáváme s knedlíkem.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Honzovy buchty
další
Pohádkový závin z listového těsta
předchozí
Honzovy buchty
další
Pohádkový závin z listového těsta

Přidejte komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here