0 0
Špízy z vepřové panenky

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špízy z vepřové panenky

  • 1 hodina 7 minut
  • porcí: 4
  • střední

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Maso dobře omyjeme pod vodou a nakrájíme na středně velké kostky.
  2. Nakrájíme si i žampiony na plátky.
  3. Dále si nakrájíme na kostky slaninu i červenou papriku.
  4. Nakonec klobásu na středně silná kolečka.
  5. Všechny tyto ingredience střídavě napichujeme na špíz a pokládáme do pečící mísy, kterou jsme zakáply olejem a trochou vody. Osolíme a opepříme.
  6. Z trošky oleje, nasekané petrželové nati, nasekaného libečku, česneku a grilovacího koření si připravíme marinádu.
  7. Touto marinádou potřeme špízy a dáme péct na 180°C nejdříve pod pokličkou a poté bez pokličky.
  8. Podáváme s rýži.

Kroky:

1
hotovo
5 min.

Maso dobře omyjeme pod vodou a nakrájíme na středně velké kostky.

2
hotovo
3 min.

Nakrájíme si i žampiony na plátky.

3
hotovo
5 min.

Dále si nakrájíme na kostky slaninu i červenou papriku.

4
hotovo
2 min.

Nakonec klobásu na středně silná kolečka.

5
hotovo
10 min.

Všechny tyto ingredience střídavě napichujeme na špíz a pokládáme do pečící mísy, kterou jsme zakáply olejem a trochou vody. Osolíme a opepříme.

6
hotovo
5 min.

Z trošky oleje, nasekané petrželové nati, nasekaného libečku, česneku a grilovacího koření si připravíme marinádu.

7
hotovo
37 min.

Touto marinádou potřeme špízy a dáme péct na 180°C nejdříve pod pokličkou a poté bez pokličky.

8
hotovo

Podáváme s rýži.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Chipsy z červené řepy
další
Jemná smetanová polévka se slaninou
předchozí
Chipsy z červené řepy
další
Jemná smetanová polévka se slaninou

Přidejte komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here