0 0
Rajčatová polévka s mozzarellou

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

menších 10 ks rajčata
100 g celer
100 g mrkev
cibule
petrželová nať
1/2 zeleninový vývar
200 g mozzarella
olej
pepř
sůl

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rajčatová polévka s mozzarellou

  • 55 minut
  • střední

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Celer očistíme a nakrájíme na středně velké kostky.
  2. Mrkev nakrájíme stejně.
  3. Rajčata dáme povařit do vody, aby se lépe svlékly ze slupky.
  4. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na oleji.
  5. Přidáme mrkev a celer a pozvolna restujeme.
  6. Přidáme pokrájenou petrželovou nať a kousky oloupaných rajčat.
  7. Zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme 20 minut. Nakonec dochutíme pepřem a solí.
  8. Podáváme s mozzarellou ozdobené bazalkou.

Kroky:

1
hotovo
5 min.

Celer očistíme a nakrájíme na středně velké kostky.

2
hotovo
5 min.

Mrkev nakrájíme stejně.

3
hotovo
10 min.

Rajčata dáme povařit do vody, aby se lépe svlékly ze slupky.

4
hotovo
5 min.

Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na oleji.

5
hotovo
10 min.

Přidáme mrkev a celer a pozvolna restujeme.

6
hotovo
5 min.

Přidáme pokrájenou petrželovou nať a kousky oloupaných rajčat.

7
hotovo
15 min.

Zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme 20 minut. Nakonec dochutíme pepřem a solí.

8
hotovo

Podáváme s mozzarellou ozdobené bazalkou.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Polévka s česnekovými strouhankovými knedlíčky
další
Banánová zmrzlina
předchozí
Polévka s česnekovými strouhankovými knedlíčky
další
Banánová zmrzlina

Přidejte komentář