0 0
Pstřeň dubový v červené omáčce s těstovinami

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pstřeň dubový v červené omáčce s těstovinami

  • 1 hodina 5 minut
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Na oleji necháme zesklovatět cibulku.
  2. Pstřeň očistíme a nakrájíme na kousky.
  3. Kousky houby nasypeme na cibulku, přidáme drcený kmín, barevný pepř, sůl, můžeme přidat i chilli, kdo má rád ostré a smažíme.
  4. Zaprášíme moukou, přidáme trochu vody, mletou červenou papriku a dusíme doměkka.
  5. Nakonec přidáme rajský protlak a utřený česnek, popřípadě dokořeníme.
  6. Pstřeň v červené omáčce podáváme s těstovinami.

Kroky:

1
hotovo
5 min.

Na oleji necháme zesklovatět cibulku.

2
hotovo
5 min.

Pstřeň očistíme a nakrájíme na kousky.

3
hotovo
15 min.

Kousky houby nasypeme na cibulku, přidáme drcený kmín, barevný pepř, sůl, můžeme přidat i chilli, kdo má rád ostré a smažíme.

4
hotovo
30 min.

Zaprášíme moukou, přidáme trochu vody, mletou červenou papriku a dusíme doměkka.

5
hotovo
10 min.

Nakonec přidáme rajský protlak a utřený česnek, popřípadě dokořeníme.

6
hotovo

Pstřeň v červené omáčce podáváme s těstovinami.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Polévka z dýně Hokkaido
další
Pečený květák v marinádě
předchozí
Polévka z dýně Hokkaido
další
Pečený květák v marinádě

Přidejte komentář