0 0
Játra na červeném víně s jablky restovanými na medu

Sdílet na sociálních sítích

Nebo můžete prostě zkopírovat a sdílet adresu stránky

Suroviny

Adjust Servings:
500 g kuřecí játra
200 g jablka
3 lžíce med
250 ml červené polosladké víno
šalvěj
tymián
rozmarýn
máslo

Přidat do záložek

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Játra na červeném víně s jablky restovanými na medu

  • 47 min.
  • porcí: 4
  • jednoduché

Suroviny

Instrukce

Sdílet
  1. Na pánvi rozehřejeme máslo.
  2. Přidáme na kousky nakrájená jablka i se slupkou a restujeme do zhnědnutí.
  3. Mezi tím si omyjeme játra a nakrájíme na menší kousky a pak posypeme šalvějí.
  4. Až máme jablka orestovaná zalijeme polovinou vína, přidáme 3 lžíce medu a přisypeme játra. Počkáme, až se játra zatáhnou a ochutíme tymiánem a rozmarýnem, přidáme ještě trochu šalvěje a dolijeme zbytkem vína.
  5. Necháme na plotně a vaříme dokud se nevyvaří víno na čtvrtinu.
  6. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Kroky:

1
hotovo
2 min

Na pánvi rozehřejeme máslo.

2
hotovo
5 min

Přidáme na kousky nakrájená jablka i se slupkou a restujeme do zhnědnutí.

3
hotovo
10 min

Mezi tím si omyjeme játra a nakrájíme na menší kousky a pak posypeme šalvějí.

4
hotovo
10 min

Až máme jablka orestovaná zalijeme polovinou vína, přidáme 3 lžíce medu a přisypeme játra. Počkáme, až se játra zatáhnou a ochutíme tymiánem a rozmarýnem, přidáme ještě trochu šalvěje a dolijeme zbytkem vína.

5
hotovo
20 min

Necháme na plotně a vaříme dokud se nevyvaří víno na čtvrtinu.

6
hotovo

Podáváme s ryží nebo těstovinami.

Lucie

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
předchozí
Palačinky plněné špenátem
další
Čočka na kyselo
předchozí
Palačinky plněné špenátem
další
Čočka na kyselo

Přidejte komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here